Vacature voor allround prothesetechnicus

Allround prothesetechnicus / dentaal technicus totale prothetiek

Dental Labo Denil is op zoek naar een nieuwe enthousiaste specialist om het team te versterken!

Heb je zin in een nieuwe uitdaging in een allround tandtechnisch laboratorium? Dan is dit je kans! Je kan aan de slag gaan met de modernste apparatuur, technieken en materialen. Maar ouderwets handwerk schuwen we niet. Zolang we voor elke mondsituatie de beste oplossing kunnen aanbieden met functionele en esthetische resultaten die de natuur zo dicht mogelijk benaderen!

We zijn hiervoor op zoek naar iemand die zijn opleiding tandtechniek heeft afgerond maar ook reeds enkele jaren relevante werkervaring heeft. Het spreekt voor zich dat je met een grote mate van precisie kan werken maar aan communicatieve vaardigheden hechten we ook veel belang.

Je kan bij ons fulltime aan de slag tijdens flexibele uren in een ultramodern labo met alle nieuwe technische mogelijkheden. Maar dat is niet alles: je komt ook terecht in een leuk team met enthousiaste collega’s! In deze uitdagende en afwisselende functie staat het labo er ook voor open om te investeren in verdere opleidingskosten. Daarnaast krijg je van ons een marktconform loon en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Doordat je 40 uren per week presteert heb je op het einde van het jaar 12 recup dagen.

De werksfeer dragen we hoog in het vaandel: borrelen met collega’s en bedrijfsuitjes zijn helemaal ons ding. De balans werk-privé stel je zelf af. Gratis fruit op het werk ontbreekt ook niet! Daarnaast heb je de mogelijkheid om door te groeien naar verantwoordelijkheden.

Natuurlijk zijn er ook enkele extralegale voordelen verbonden aan deze functie zoals maaltijd- en ecocheques en de terugbetaling van het woon-werkverkeer. Je hebt recht op een bedrijfsfiets, een abonnement van het openbaar vervoer, een onkostenvergoeding én een bonus volgens behaalde doelstellingen!

Heb je er al helemaal zin in gekregen? Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog!